Alianţa Părinţilor – Informatii

Alianţa Păriţilor este o structură neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă, compusă din părinţi şi profesori, fiind sprijinită în demersurile sale de peste 125 de ONG-uri naţionale şi internaţionale.  Scopul principal este de a proteja, promova şi întări drepturile părinţilor în ceea ce priveşte educaţia copiilor a căror creştere le revine, conform propriilor valori morale, filozofice şi religioase.  Alianţa va proteja, promova, întări şi apăra drepturile copiilor, sprijinind relaţia unică părinte-copil pentru dezvoltarea armonioasă în cadrul familiei şi a societăţii.

 

PliantEduSex-fatza

 

 

 

 

 

 

You may also like...

6 Responses

 1. Iliuță Aura Salomeea says:

  Din discuțiile cu cei apropiați am auzit ceva care poate mișcă ceva în conștiința mai marilor noștri,ce fel de conștiință ar putea avea ,că tare mă întreb…,că”Suntem conduși de niște imbecili”.Așa o fi?

 2. Lacramioara says:

  Pastrati inocenta copilariei!
  Nu sunt de acord cu educatia sexuala la gradinita si in clasele primare.

 3. parasca says:

  ,,In vremurile de apoi, vor intina si mintile copiilor” spun proorociile staretilor despre vremurile din urma . Iata ca se implinesc proorociile . Au iesit toti dracii pe pamant in diferite organizatii . Sa nu lasam copiii nostri pe mana acestor diavoli .

 1. May 22, 2016

  […] primit de curând un apel, pe care l-aș numi disperat, intitulat: ”REFUZ CATEGORIC ORICE FEL DE EDUCAȚIE SEXUALĂ […]

 2. August 29, 2016

  […]  sursa […]

 3. September 2, 2016

  […] redau aici un pliant de pe siteul aliantaparintilor.ro unde suntem avertizați de agenda necurată a unor organizații și instituții care doresc să ne […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *